آیین گرامی داشت روز دانشجو در دانشگاه پیام نور اندیکا

به مناسبت ۱۶ آذر، روز دانشجو، مراسمی در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور واحد اندیکا با حضور امام جمعه،معاون فرماندار،معاون نیرو انتظامی شهرستان،ریاست،اساتید و کارکنان دانشگاه رأس ساعت ۱۳ برگزار گردید که با استقبال انبوه دانشجویان روبرو گشت.

در این مراسم ابتدا بهادر حاتمی ریاست دانشگاه ضمن خیر مقدم به حضار گرامی و عرض تبریک به مناسبت روز دانشجو، دانشجویان را ستون دانشگاه دانسته و دوره جوانی را دوران خودسازی و داشتن برنامه برای رشد و اعتلای آموزشی و فرهنگی دانست و دانشگاه را منشأ فکر و توسعه علمی کشور خواند.

استاد حاتمی در ادامه نیز به سیر تاریخی و چگونگی شکل گیری جریان مبارزات دانشجویی از سال ۱۳۳۲ اشاره کرد و سه شهید دانشجو را مبارزانی علیه استکبار جهانی خواند.

در ادامه حاج آقا موسوی امام جمعه  محترم شهرستان سخنران این مراسم بود که ضمن گرامی داشتن روز دانشجو با اشاره به حادثه ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، دانشجویان و اساتید را به کسب معارف دینی در کنار کسب علم و دانش دعوت نمود.

در پایان این مراسم از دانشجویان برتر این دانشگاه با اهداء لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

این برنامه با مجری گری استاد باقری نسب برگزار شد.

IMG-20151207-WA0021IMG-20151207-WA0019IMG-20151207-WA0017IMG-20151207-WA0018IMG-20151207-WA0016